logo

Modern nieuwbouwcomplex in de omgeving van Torrevieja

REF 142-A

Appartement in Costa Blanca Zuid

175.500

SLAAPKAMERS

2

BADKAMERS

2
Terras/tuin
Zwembad

Modern nieuwbouwcomplex in de omgeving van Torrevieja

Dit modern nieuwbouwcomplex is gelegen in een aangename, rustige buurt, tegenover de zoutmeren van Torrevieja. Een ideale plek voor een luxe vakantie in een natuurlijke omgeving of voor wie niet al te ver wil wonen van de mooie stranden van Orihuela Costa.

Deze residentie, samengesteld uit 98 appartementen is voorzien van een prachtig aangelegde gemeenschappelijke tuin met twee grote zwembaden en groene zones. Alle voorzieningen zijn in de buurt met een grote keuze aan gastronomie, winkelcentra en vrije tijd.

De appartementen met 2 slaapkamers en 2 badkamers en zijn ruim opgedeeld met 2 privéterrassen. De woonst wordt opgeleverd met pre-installatie voor de airconditioning en een ondergrondse garageplaats met opslagruimte is optioneel te verkrijgen.

Wenst u meer informatie over deze aanbieding ? Vul dan het bijgevoegd formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

afbeelding terugbelpersoon

Terugbelverzoek

Heb jij graag een gesprek met Carl, onze zaakvoerder? Maak dan hier een terugbelverzoek aan en Carl neemt contact met je op.

Interesse in deze aanbieding? Laat het ons weten!