logo

Exclusieve dakappartementen aan de prachtige golfbaan in Montforte del Cid

REF 160

Appartement in Costa Blanca Noord

Bekijk deze aanbieding virtueel

Van € 223.000 - € 232.000

SLAAPKAMERS

2

BADKAMERS

2
Terras/tuin
Zwembad
Airconditioning

Exclusieve dakappartementen aan de prachtige golfbaan in Montforte del Cid

Font del Llop is een gerenommeerde golfbaan waar het een droom is om het hele jaar door te genieten van het mediterrane klimaat. Op deze sfeervolle locatie worden moderne, kwaliteitsvolle appartementen, woningen en villa’s gebouwd met een eigen parkeerplaats.

Geniet van uw zen moment aan het gemeenschappelijk zwembad, ontmoet uw vrienden in het clubhuis,…

De dakappartementen met 2 slaapkamers en 2 badkamers zijn praktische ingedeeld met een ruim terras en een prachtig solarium met panoramisch zicht op de golfbaan en het clubhuis.

Font del Llop is strategisch gelegen in het hart van Alicante. De internationale luchthaven, alsook het treinstation van Alicante liggen slechts op 20 minuten. De steden Alicante en Elche zijn tevens vlot bereikbaar en zeker een bezoek waard. Liever eens een dagje naar het strand; de prachtige, ongerepte stranden van Arenales, Alicante en Urbanova zijn vlakbij.

Wilt u meer informatie over deze aanbieding? Vul het bijgevoegde formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

afbeelding terugbelpersoon

Terugbelverzoek

Heb jij graag een gesprek met Carl, onze zaakvoerder? Maak dan hier een terugbelverzoek aan en Carl neemt contact met je op.

Interesse in deze aanbieding? Laat het ons weten!